29/4/09

Παρουσίαση του Εγχειρήματος

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εύχρηστο λεξικό συνωνύμων στα ελληνικά, για όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο. Εξυπακούεται ότι ο γράφων δεν μπορεί να φέρει ένα τόσο μεγάλο έργο εις πέρας μόνος του, γι'αυτό και όλοι μας οι αναγνώστες καλούνται να συνδράμουν κι εκείνοι, ώστε το λεξικό να αναπτυχθεί όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται.

Κάτω από οποιαδήποτε ανάρτηση στο ιστολόγιό μας, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο δικό σας σχόλιο, που θα μας βοηθήσει σε μια τέτοια ανάπτυξη του λεξικού μας.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε άμεσα;

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε σ'αυτό το εγχείρημα, στο χώρο που σας προσφέρεται για την ανάρτηση σχολίου, μπορείτε να πληκτρολογήσετε (με κεφαλαία γράμματα) το λήμμα (ήδη υπάρχον ή καινούργιο) για το οποίο σας ενδιαφέρει να προσθέσετε υλικό κι έπειτα (με μικρά γράμματα) όσες ελληνικές συνώνυμες λέξεις, φράσεις ή/και εκφράσεις θέλετε για το συγκεκριμένο λήμμα.

π.χ. ΦΤΙΑΧΝΩ - δημιουργώ, μαγειρεύω, διορθώνω κ.λπ.

Αφού αναρτηθεί το σχόλιό σας, θα εξεταστεί και, εφ'όσον κριθεί σκόπιμο, θα βρει τη θέση που του αρμόζει στο λεξικό μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την όποια συμβολή σας σ'ετούτη την προσπάθεια.

Φιλικά,

Ι.Τ.Α.
.

ΠΡΟΣΟΧΗ:


ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΛΗΜΜΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΠΙΕΣΤΕ "Συνδρομή τώρα".


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική ιδέα και δουλειά, μπράβο σας

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία σας!!!!

ΣΩΣΤΟΣ : ενδεδειγμένος, κατάλληλος, αποτελεσματικός, αποδοτικός, αξιόπιστος.